FNV Metaal Provincie Noord-Brabant

Gezocht: Bedrijven die een voorbeeld kúnnen en willen zijn!

Herkent u dit?flyerGezocht_300.png

·        Respect voor elkaar is een belangrijke waarde in ons bedrijf
·        Ontwikkeling van personeel is essentieel voor de toekomst van het bedrijf
·        Luisteren naar personeel betekent bij ons dat het personeel een stem heeft

Naar zulke bedrijven zijn wij op zoek! 

Bedrijf direct aanmelden, klik hier

FNV is op zoek naar een nieuwe generatie metaalbedrijven; toekomstbestendige bedrijven die sociale innovatie zien als ‘driver’ van technologische innovatie. We zoeken positieve voorbeelden van werkgevers en werknemers die samen innoveren en een netwerk willen vormen.  Een netwerk van bedrijven die koplopers zijn en waar een prettig werkklimaat heerst. De provincie ondersteunt deze werkwijze om zo Brabant te maken tot een economische sterke en sociale regio. 

Gedrag, ontwikkeling en invloed

Samen met werkgevers en kennisorganisaties heeft FNV hiervoor een richtlijn ontwikkelt: de Code Duurzaam Marktgedrag Metaal. Deze Code gaat uit van drie kernbegrippen: gedrag, ontwikkeling en invloed. Aandacht hiervoor leidt tot een lerende bedrijfscultuur die goed past bij de veranderende markteisen van deze tijd. Bedrijven die zich in deze code herkennen of dit ambiëren vragen we de Code te ondertekenen.

What’s in it for me?

In de praktijk ontstaat er een bedrijfscultuur waar mensen graag, en met plezier werken. Het bedrijf wordt gezien als een aantrekkelijke werkgever in de regio. Naast de positieve reputatie waarmee het bedrijf zich onderscheidt in de markt, biedt de Code het bedrijf ook een lokaal en regionaal podium waar FNV en Provincie Noord-Brabant aan kunnen bijdragen. 

Heeft u, kent u óf werkt u bij zo’n bedrijf? Meld het bedrijf dan aan en sluit aan bij bedrijven als KMWE en DutchAero uit Eindhoven en Van der Hoorn Buigtechniek uit Geldrop.

Lia Meeus en Anja Dujardin,Bestuurder en Consulent Duurzame inzetbaarheid en Ron van Baden,Regiocoördinator FNV Zuidoost Nederland.